Администрация сервиса myforums.org.ua

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Администрация сервиса myforums.org.ua » Основной форум » Вибір електрочайника!


Вибір електрочайника!

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

У мене зараз стоїть питання з приводу вибору електрочайника, Не підкажіть що буде краще електрочайник або звичайний газовий? Що буде зручніше вигідніше, краще?

Отредактировано Veken (2023-01-10 15:10:13)

0

2

Користуємося таким вже півроку, за цей час побачив, що з себе представляє вода з-під крана, до цього користувалися пластиковим, там не видно було. Тепер купуємо тільки бутильовану воду.

0

3

Я найбільше люблю чайники зі свистками, вони мені зручні, тим що подають звук, коли закипають. Я таким користуюся більше трьох років, мені дуже подобається, він стильно виглядає також.

0

4

АнтипАнтипыч написал(а):

Я найбільше люблю чайники зі свистками, вони мені зручні, тим що подають звук, коли закипають. Я таким користуюся понад три роки, мені дуже подобається, він стильно виглядає також.

У мене скляний, електрочайник мені подобається, мінусів немає, тільки плюси, і видно воду, коли закипає. У мене ще з функцією підтримки температури.
І виглядає стильно, і гріє воду швидко, а то ці пластмасові вже приїлися.
Електрочайники https://allo.ua/ua/elektrochajniki/ можете подивитися в цьому магазині, там величезний вибір чайників на будь-який смак і колір. Ми свій там купили по знижці, залишилися більш ніж задоволені покупкою. Мамі ось на день народження теж там чайник купимо.
https://skr.sh/i/140221/jpiY3qZR.jpg

0


Вы здесь » Администрация сервиса myforums.org.ua » Основной форум » Вибір електрочайника!